neljapäev, 17. oktoober 2013

Hotel Transylvania




Kõik me oleme olnud läheneva veerandi lõpu tõttu suurema pinge ja koormuse all. Blogi postitused on jäänud harvemaks, mis tähendab seda, et üllatus-üllatus ka meie oleme inimesed ning vajame puhkust. Järgnev nädal tulebki meil ametlik paus sisse, et laadida akusid ning siis uuel veerandil alustada uue hooga. Seniks animatsioon, mis teeb kõige meeled rõõmsamaks.

 Sattusin Hotel Transylvania peale augustis puhkusel olles, kui mu nooremad õde ja vend nõudsid endale multikaid, mida vaadata. Nime poolest ei öelnud see konkreetne multikas mulle mitte midagi, kuid nähes katkendeid sellest, ei suutnud ma naermata jätta. Kõik tegelased on nii ebarealistlikult koomilised ning koos moodustavad nad väga värvikireva bande.



 Film räägib Draculast, kes ehitab inimeste poolt tagakiusamise tõttu hotelli, kuhu saaksid minna puhkama kõik koletised. Ta kutsub kokku Frankenstein'i, Muumia, libahuntide perekonna, Nähtamatu mehe ja teised elukad, et tähistada oma vampiirist tütre Mavis'e 118'ndat sünnipäeva. Peole juhtub sisse sadama 21a rändur Jonathan, kelle õiget identiteeti peab Dracula varjama oma külaliste eest, et mitte ohtu seada hotelli tuleviku. Lisaks peab Dracula ära hoidma Mavis'e armumise Jonathani. Mis juhtub Mavis'e sünnipäeval, vaata filmi ja saad teada.



 Mina jäin väga rahule multikaga. Hetkel Autode kõrval üks lemmikumaid. Enjoy!

Karoliina

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar