neljapäev, 3. oktoober 2013

The Hunger Games (2012)





Film räägib 17 aastasest tüdrukust Katnissist, kelle selleaastane lõikuspäev on raskem kui teised. Üheks põhjuseks on see, et ta enda nime, on sisse pandud juba 20 korda, tema parima sõbra nime 42 korda ja sel aastal ka tema väikse õe nimi esimest korda. Teades, et Primrose'i nimi on sees vaid ühekorra, oli ta kindel, et tema õde ei valita. Kuid lõikusel juhtus täpselt kõige halvem, Primrose Everdeen oli kirjas paberil, mille Effie tõmbab. Olles shokis, pakub Katniss end vabatahtlikuna Näljamängudele ning tema seiklus võib alata.
Näljamängud on kaasahaarav film, mis sisaldab nii armastust, kui vihkamist ning pakub mõnu kõigile vaatajatele.
Filmi valisin ise sellepärast, et mõtlesin teha lühiülevaate sarja esimesest filmist. Nimelt on kohe-kohe kinoekraanidele ilmumas ka Näljamängude sarja teine osa. Film põhineb samanimelistel raamatutel, mis on kirjutatud Suzanne Collinsi poolt. Ise olen ka kõik raamatud läbi lugenud ning soovitan soojalt. Filmile annan kindlast 10/10.











Filmis löövad kaasa kuulsad näitjead nagu Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook), Josh Hutcherson (A Journey To the Center Of The Earth), Liam Hemsworth (the Last Song), Stanley Tucci (A Devil Wears Prada) jpt.
Annete :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar