pühapäev, 13. oktoober 2013

The Cabin In the Woods (2012)


Niisiis, midagi zombie-filmide sõpradele...

5 sõpra lähevad nädalavahetuseks kõigest eemale, et auru välja lasta. Lootused on kõrgel ning algul läheb kõik vägagi plaanipäraselt kuni... Leitakse keldrist üsna suures koguses veidraid esemeid, mis polegi nii süütud, kui algul tunduvad. Lahti läheb tõsine american horror movie, mis kohati isegi nalja pakub, noh, vähemalt mulle pakkus.

Film osutus valituks, sest juba ammu-ammu tahtsin seda vaadata aga kunagi selleni ei jõudnud ning kuna see laupäeva õhtul TV6'st tuli otsustasin pilgu peale visata.
 Mulle väga väga meeldis, et filmis olid esindatud 5 täiesti erineva iseloomuga inimest, sest nad kõik koos moodustasid väga vaadatava keskkonna.
 Sisu oli iseenesest lahe, kuigi algul veidi arusaamatu. Eriefekte ja ootamatuid asju esines samuti, minu jaoks ehk siiski natuke liiga ulmeline.
 Aga lõpp saabub veel otamatult kui ükskõik mis muu asi selles filmis.
  Seega film on nagu puder ja kapsad, kuid naljakal kombel isegi vaatamist väärt, sest kõige selle "õuduse" kõrvalt on seal suures koguses huumorit.


Filmis teevad kaasa Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutschison, Fran Kranz ning Jesse Williams, kes on ilmselt kõigile tuntud Grey Anatoomiast.


Päikest,
Maria-Johanna :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar