kolmapäev, 20. november 2013

Accepted


Filmi valisin, sest peagi on aeg valida omale sobiv ülikool ning mõelda mida edasi õppida. Paraku ei saa aga kõik valitud ülikooli sisse ning ei tea mida edasi teha.

Film räägib sellest kuidas Bartleby (B.) Gaines saab äraütleva vastuse igalt koolilt kuhu ta kandideeris. Sellega tekitab ta palju meelehärmi oma palju ootavatele vanematele. Väike cutting ja pasting ja ta loob Lõuna Harmoni Tehnoloogiainstituudi ja ennäe imet, ta on vastu võetud, temaga koos on vastuvõetud ka tema sõbrad Rory, Hands ja Glen,  kelle kolledži plaanid olid ka poolikud. Kui tema vanemad tahavad näha kooli veebilehte, ülikoolilinnakut ning dekaani, palub ta oma sõbral Shermanil (kes sai sisse mainekasse Harmoni kolledžisse) teha kooli jaoks veebileht. Nad rendivad vana psühhiaatriahaigla ning palkavad Shermani onu Ben dekaaniks. Kuid sellega ei ole probleem lahendatud, veebileht oli tehtud nii hästi, et ukse taha tuli sajad õpilased, kes ei saanud teistesse koolidesse sisse. Seistes silmitsi mitte ühegi valikuga, otsustab Bartleby Lõuna Harmoni muuta päris ülikooliks, ning seab figuuriks mida õpetada ja kuidas õpetada.

Soovitan kindlasti vaadata filmi, sest filmis mängivad suurepärased näitlejad ning on kergesti arusaadav. Filmi ajal saab ka kindlasti palju naerda.
 Head vaatamist!

Karmel

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar