reede, 1. november 2013

The Internship



 Kodus haigevoodis olles pole suurt midagi teha kui vaadata sarju ja filme. Kuna pole pikemat aega uut filmi käsile võtnud, siis sattusin filmi peale The Intership. Ei vaadanud treilerit ega midagi, komöödia oli ainus, mis pani mind selle filmi kasuks otsustama. Filmi vaatasin rohkem kui 4h ära, aga lõpetatud ma ta sain.



Filmist: Billy ja Nick on kaks sõpra, kes on andekad müügiagendid, kuid neil puudub haridus ja oskus millegi muuga tegelemise jaoks. Kui nende kellade müümisega tegelev äri kinni pannakse digitaalse ajastu tõttu, tundub kõik lootusetu. Billy guugeldab, et leida tööd, kuid midagi head ta ei leia. Siis aga mõtleb, mis peitub Google's endas ning avastab, et Google otsib suveks praktikale ülikooli õpilasi. Kuigi praktikale saamine näib lootusetuna, ei jäta Billy jonni ja läheb rääkima Nick'ile oma plaanist. Nick oli samal ajal jõudnud juba asuda tööle oma õe mehe madratsimüügifirmasse. Kui Nick nõusse saadud, lähevad mehed raamatukokku, et osaleda tööintervjuul interneti vahendusel. Billy oli kokku kirjutanud valesi nende CV'desse, pannud nad kirja online ülikooli, kuid kuidagi oma jutu ja teistsuguse pilguga maailmale suudavad mehed veenda Google juhtkonda ja nad saavad praktikale. Praktikal peavad nad silmitsi seisma erinevate challange'tega ning kasutama oma nutikust, et neid läbida. Kuidas neil läheb, näed filmist.
Filmis löövad kaasa Owen Wilson, Vince Vaughn, Rose Byrne, Aasif Mandvi jt.



 Poleks oodanud, et Google hoone Californias võib olla nii värviline, avatud, nutikas ja mõnus koht olemiseks. Korraks pani see film mind isegi IT valdkonnale mõtlema ja kui vajalik see meie ühiskonnale on. Me sõltume järjest rohkem ja rohkem tehnikast, seega võimalus näha, kuidas maailmas juhtiv Google toimib, on super. Soovitan kõigile!


Karoliina

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar