pühapäev, 3. november 2013

Insidious: chapter 2 (2013)


Õudukafännina toon teieni väikese review uuest hirmustajast nimega Astraal 2. Ootasin Astraali esimese osale juba väga väga väga pikka aega järge ning kui see lõpuks kätte jõudis, ei lasknud ma kaua aega mööda minna, et kinos see asi oma silmaga üle vaadata. Võin südamerahus öelda, et jäin rahule ja ootan kolmandat osa...

Filmist siis nii palju, et kes esimest osa on näinud, teavad isegi, et see lõppes üsnagi põneva koha peal ära. Nüüd asutakse poolelijäänud sündmusi edasi uurima ning välja tuleb nii mõndagi huvitavat. Perekonna õudused ei ole veel üldsegi nii läbi, kui nad arvasid olevat. Ning mõned sündmused eelmisest filmist leiavad loogilise põhjenduse, kui nii võib öelda.

Ma ei teagi, kas saan selle filmi kohta midagi halba öelda. Eks kõik õudusfilmid ole tegelikult omamoodi debiilsed, kui nii võib öelda. Igatahes kellele õudukad vähegi peale lähevad, siis vaadake se kindlsati ära, ehmatused on garanteritud ja igasugused jõleda väljanägemisega tädikesed on seal ka täiesti olemas, seega pettuma ei pea keegi.



Palju ehmatusi teile!

Maria-Johanna

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar