esmaspäev, 30. september 2013

Despicable Me - Mina, supervaras (2010)

Valisin selle filmi just seetõttu, et kinos oli sel suvel selle filmi teine osa ja kuidas ma saan kirjutada teise osa kohta, kui pole veel esimestki tutvustanud.


FILMIST: Ühes kenas väikeses äärelinnas on palju ilusaid maju, mille keskel asub üks teistest täielikult eristuv kole maja. Selles majas elab Gru, kes on supervaras. Tema heaks töötab palju minione, need väikesed armsad ja naljakad kollased mehikesed, kes teevad tööd maja all asuvas laboris.  Gru'l tuleb mõte röövida kuu ning Vectoriga hakkavad nad selle peale võitlema. Gru tahab kasutada ära kolme tüdrukut, kelle ta lapsendab ning kes temasse kiinduvad, ka Gru viimaks leebub ja temast saab isegi päris hea isa.

Filmile loeb peale oma häält palju häid näitlejaid, nagu näiteks Steve Carell (Get Smart, The 40-Year-Old Virgin), Jason Segel (Bad Teacher, Forgetting Sarah Marshall), Russell Brand (Arthur, Get Him To The Greek) ja Julie Andrews (The Sound of Music, Mary Poppins)


See on kindlasti selline multikas, mis sobib igale vanusele. Kui teine osa tuli kinno, siis mitte ainult mu sõprade väikesed õed-vennad ei tahtnud seda vaatama minna, sest selles filmis on MINIONID! Nende naer ei jäta kedagi külmaks!


Multikas, mida kõik peaksid nägema!

Triin Gretel

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar