reede, 13. september 2013

savages aka metslased





Miks valisin? - Kevadel sattusin filmi peale Anna Karenina ja sealt jäi silma väga hea välimusega mees nimega Aaron-Taylor Johnson. Ma usun, et kõik on kogenud vähemalt korra filme vaadates seda nö armumise tunnet, kus ekraanil olev isik tundub ideaalne ja vastupandamatu. Nii siis võtsin ülesandeks otsida välja filmid, kus Aaron mängib ning need läbi vaadata. Üks neist filmidest on Savages. Kuni suve lõpuni lükkasin vaatamist edasi, kuid loksudes autos Horvaatiast tagasi Eesti poole, otsustasin anda filmile võimaluse ning selle ära vaadata. Kiirustan nüüd natuke ette ja ütlen ära, et film oli väga nauditav ja ideaalne just nooremale generatsioonile. Keep an open mind!

Tõenäoliselt maitse asi, kuid minule meeldib ta väga :)

 Filmist: Tegevus leiab aset Lõuna-Californias Laguna Beachil, USAs ja Mehhikos. Seal tegutsevad parimad sõbrad Ben, kes tegeleb aktiivselt ka heategevusega ja budist, ja Chon, endine eriüksuslane ja palgasõdur, meeletult tulusa äriga, kasvatades maailma parimat marihuaanat. Lisaks seob sõpru ka jõukast perekonnast pärit iludus Ophelia, kes tunneb puudust ema armastusest. Mõlemad mehed jagavad naist kirglikus armuloos. Kui lugu algab ideaalselt ja probleemideta, siis peagi tekivad silmapiirile konkurendid, kes tahavad võtta Beni & Choni toodet üle ning teenida sama hästi kui nemad. Ohustajaks saab Mehhiko Baja kartell, kes soovib laieneda Lõuna-Californiasse. Alguse saab ohtlik mäng, milles panused on väga kõrged...


Siis kui kõik veel hästi on.

Filmis saab näha palju tuntuid näitlejaid nagu Blake Lively (Gossip Girl), Taylor Kitsch (John Carter), Aaron Johnson (Kick-Ass, Anna Karenina), John Travolta (Pulp Fiction), Salma Hayek (Desperado) jpt.












Kuidas meeldis? - Mulle väga meeldis film. Esiteks kui rääkida kaameratööst ning graafikast, siis need olid võrratud. Teiseks see armukolmnurk, mis peategelaste vahel oli, oli kuidagi värskendav ja ennenägematu, ühesõnaga midagi uut ja mida pole varem näinud. Üleüldine loo ülesehitus oli väga sujuv, lihtsalt jälgitav ning teema valdkonna poolest väga aktuaalne. Kellel filmist väheks jäi, siis film on valminud Don Winslow'i sama nimelise raamatu põhjal. Keda vähegi huvitab action, romance, halastamatus, tulistamine, reetmine või narkoäri, siis see on midagi teile!




Minu hinnang - Filmi enda eest annaks 8,5-9/10 ning graafika ja kaameratöö eest 10/10



Karoliina


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar