reede, 27. september 2013

Sherlock Holmes (2009)



Nonii, pole vist kedagi, kes poleks kuulnud hurmavast eradetektiivist Hr. Sherlock Holmes'ist. Eelmine nädal alustasin Sir Arthur Conan Doyle'i klassikute lugemist. Seega tuli isu peale vaadata uuesti Sherlock Holmes'i filme. Kes suudaks ära öelda üle 2h nägemast nägusaid mehi nagu Jude Law ja Robert Downey Jr, viimane näitleja on küll nii uskumatult andekas, et ta isiksus toob igasse tema poolt mängitud rolli salapära ning paneb vaataja uskuma, et tema ise ongi see karakter. Just suvel vaatasin Iron Man'e ja Tasujaid ning nüüd ei suuda ära oodata millal järgmised Marvel'i linateosed valmivad. Tõsiselt sarmikas mees, keda võikski vahtima jääda. Aga aitab lobast...

Filmist: Meistriteos nimega Sherlock Holmes'i viib meid tagasi 1890ndate Londonisse. Eradetektiiv Sherlock Holmes ja tema partner Dr. John Watson üritavad ära hoida rituaali, mis võtaks noore naise elu ning nabida kinni kuriteo eest vastutav Lord Blackwood. Blackwood on kurikuulus mustamaagia poolest ning süüdi 5 naise ''ohverdamises'' teistes rituaalides. Talle määratakse kinni püüdmise järel surmanuhtlus, kuid imetabasel kombel jääb ta ellu. Sellest saab alguse võidu jooks ajaga ning lõputute müsteeriumite jada, mida hakkab lahendama särava mõistusega Hr. Holmes.





 Ei väsi kiitmast.. Filmis on parajalt actionit, võitlust, müstikat ja huumorit - kõik komponendid, et valmiks suurepärane film. Kes ei ole näinud, siis te ei oska arvata ka, millest ilma olete jäänud!

Karoliina


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar