laupäev, 21. september 2013

How to lose a guy in 10 days

                                                         How to lose a guy in 10 days.

Miks valisin: See tõsiselt on film, mida võib mitmeid ja mitmeid kordi uuesti vaadata. Mäletan, esimene kord kui seda filmi nägin, olin täiesti vaimustuses :) Pealegi McConaughey on ikka üks väga ilus mees :) Paljud filmid kustutan arvutist, kui olen need läbi vaadanud, aga see film on alati seal :).

Filmist: Ben Barry tegeleb reklaamindusega. Ta on kõva naistemees ja et saada ennast reklaamima juveele, vedas ta kihla oma bossiga, et suudab panna mistahes naise endasse 10 päevaga armuma. Andie Anderson töötab kirjanikuna ajakirjas "Composure" ja teda kutsutakse "How to..." tüdrukuks. Kokkusattumusel annab tema boss talle ülesandeks leida mees, panna ta endasse armuma ja hüljata mees. Nad kohtuvad baaris. Andie ajab Beni pea sassi ja Ben kaalub juba kihlveo lõpetamist, kuid kuidagi nad armuvad üksteisesse. Kui 10 päeva on möödas ja Ben peab Andie oma töökoha peole viima, tuleb kõik välja. Nad on pettunud ja vihased üksteises. Kuid kui järgmisel hommikul Ben loeb Andie kirjutatud artiklit, otsustab ta minna Andiele järgi, kes lahkub linnast, et leida parem töö. Viimasel hetkel saab Ben ta kätte ja nad räägivad üksteisele kõik ära.

Alati selle filmi lõpus ma mõtlen, et kindlasti nad elavad õnnelikult elu lõpuni ja neil sünnivad mega ilusad lapsed. Filmis saab ka palju nalja :) Peaosades Kate Hudson(Andie) ja Matthew McConaughey(Ben). Tõesti, kui Sina, lugeja pole seda filmi näinud, on midagi valesti :) VAATA!



Susan :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar